Veehouderij

Sinds 2007 actief als agrarische toeleverancier

Veehouderij

Als toonaangevend bedrijf kunnen wij u als veehouder begeleiden met uitdagingen waarmee u te maken heeft. We bieden gespecialiseerd advies en hoogwaardige producten om de opbrengsten en de kwaliteit van het ruwvoer te optimaliseren. Ons team van ervaren adviseurs staat klaar om u te adviseren over bodemgezondheid, bemesting, rassenkeuze, gewasverzorging en inkuil innoculanten, zodat u de beste opbrengst en kwaliteit kunt behalen.

We leveren een breed scala aan kwaliteitszaaizaden, (blad)meststoffen, gewasverzorgingsmiddelen, inkuilmiddelen en landbouwfolies om uw bedrijf te ondersteunen.

Het inzetten van deze middelen vraagt nu en in de toekomst steeds meer deskundigheid, mede door het snel veranderende middelen pakket, wettelijke eisen en verplichtingen. Wij kunnen met ervaren specialisten tot de juiste oplossing voor uw bedrijf komen.

Onze adviseurs geven u advies op maat op het gebied:

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je hier aan

Productenpakket

Gewasverzorging

Gewasverzorgingsmiddelen voor alle gewassen. Bij de keuze van het middel helpen wij met advies op maat, rekening houdend met factoren zoals toelating, dosering en toepassing. Met ruim 25 jaar ervaring in akkerbouw en gewasverzorging staan wij voor je klaar.

Productenpakket

Zaaizaden

De beste selectie rassen graszaad, maïszaad, uienzaad en granen op basis van geregistreerde rassen, praktijkervaringen en proefveld gegevens. Rassen worden geselecteerd op basis van landbouwkundige kwaliteiten zoals opbrengst, bakkwaliteit, gezondheid, eiwitgehalte en ziektegevoeligheid.

Productenpakket

Teeltbegeleiding

Teeltbegeleiding omvat juiste keuzes op gebied van o.a. rassen, bemesting en geïntegreerde gewasverzorging voor optimale opbrengst en gezonde gewassen, met steeds meer deskundigheid door veranderingen in middelen en wetgeving. Dit vraagt nu en in de toekomst steeds meer deskundigheid.

Productenpakket

Bodemverbeteraars

Een gezonde bodem is essentieel voor succesvolle teelt. Door bodemleven te stimuleren kunnen we meer rendement behalen. Ons assortiment bodemverbeteraars helpt om de bodemstructuur en mineralenvoorziening te optimaliseren, waardoor het rendement wordt verhoogd.

Productenpakket

Groenbemesters

Een gezonde bodem heeft veel baat bij voldoende organische stof. Groenbemesters, zoals raaigrassen, bladrammenas en gele mosterd, spelen hierin een belangrijke rol. Ze verbeteren de bodemstructuur en voorzien de bodem van mineralen en de hoeveelheid organische stof.

Productenpakket

Meststoffen

De juiste bemesting van uw gewas is heel belangrijke voor een succesvolle teelt. Efficiënte oplossingen om met mineralen te werken zijn vloeibare meststoffen, vaste meststoffen, sporenelementen en specifiek willen wij ook bij u onder de aandacht brengen: Powerline Meststoffen.

Productenpakket

Inkuilmiddelen

Goed ruwvoer is essentieel voor een gezonde melkproductie. Onze toevoegmiddelen verbeteren de kwaliteit, conservering en opname van ruwvoer.

Productenpakket

Perstouw

In ons uitgebreide assortiment bieden wij hoogwaardig perstouw en netten aan, speciaal ontworpen voor zowel grote als kleine pakkenpersen. Ons perstouw is van de hoogste kwaliteit en zorgt voor een stevige en betrouwbare binding van je hooi- of strobalen.

Productenpakket

Folies

We hebben de juiste inkuil folies en kleden voor veehouders. Ons assortiment omvat landbouwfolie, onderfolie, wikkelfolie en beschermkleden en zandslurven met sluitkoord en handvat.

Productenpakket

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Het is natuurlijk belangrijk om veiligheid en hygiëne te waarborgen. Wij bieden daarom verschillende beschermingsmiddelen aan zoals maskers, overalls, handschoenen en GBM kasten.

Maak kennis met ADAgro BV

Specialisten met ruime kennis en ervaring